Print 1 warna Shenget Studio -2

Tajuk agak klise disitu sebenarnya. Akak dah explain banyak kali tapi kali ni ada perbezaan sedikit sebab senarai harga sudah siap. Jadi maklumat mengenai harga sudah boleh di-ekstrak terus dari sumber. Korang boleh agak harga dan bezakan harga antara pencetak yang lain. Dalam masa depan harga tersebut akan dipinda, tapi pindaan dilakukan tidaklah kerap seperti perubahan harga minyak petrol sekarang.

Semestinya kami tidak terikat dengan mana-mana kontrak dan ini membolehkan kami untuk menetapkan harga sukahati kami.

Tapi tu tak power derr…

Harga power kami boleh dapat lagi power kalau korang terus wasap akak 011- 3250 7626 dan terus beri maklumat. Akak akan cadangkan supaya korang boleh dapat tshirt yang berkualiti berbaloi dengan budget korang. Akak nak tolong ye ni, jadi jangan segan nak tanya.

Cara penetapan harga secara kasar boleh dirangkumkan begini:

Harga jenis baju:
Foursquare atau
Gildan atau
Orensport atau
Raglan Custom

+

Berapa warna cetakan yang mahu. Senarai harga cetakan rujuk sini. Guideline dia, 1 lokasi (depan, belakang, dalam @ lengan), 1 warna bersamaan 1 harga.

Print 1 warna Shenget Studio -2
Print 1 warna Shenget Studio -2
Print 1 warna Shenget Studio
Print 1 warna Shenget Studio
Print 2 warna Shenget Studio
Print 2 warna Shenget Studio
Print 2 warna Shenget Studio-2
Print 2 warna Shenget Studio-2
Print 4 warna Shenget Studio -2
Print 4 warna Shenget Studio -2
Print 3 warna Shenget Studio
Print 3 warna Shenget Studio
Print 4 warna Shenget Studio
Print 4 warna Shenget Studio

 

Atas adalah contoh cetakan dan bilangan warnanya. Ini adalah untuk solid color artworks. Kalau gradient macam mana?

Itu sebablah akak perlukan design penuh dari korang supaya mudah kerja korang nanti terus dapat harga. Korang pun tak tension plak nanti kalau akak tanya macam-macam. Sebab akak dah tahu details, akak tak tanya banyak2 la nanti.

Kalau takda design macam mana? Akak boleh designkan. Tapi bab design akak cerita nantilah sebab post ni bukan pasal design.

Itu adalah cara penetapan harga secara kasar sekiranya berminat untuk menempah tshirt online, boleh terus Whatsapp akak di 011- 3250 7626 atau mengisi borang tempahan kami sediakan 24 jam.