Harga Baju Orensport

Orensport adalah antara jenama yang terawal kami pemohon untuk menjadi ajen. Pakaiannya sangat berkualiti dan banyak pilihan. Banyak pilihan sehinggakan kami terpaksa listkan harga untuk pakaian yang popular ditempah oleh pelanggan. Sekiranya ada pilihan yang ada dikatalog Orensport tetapi tiada dalam senarai harga kami, boleh lah terus hubungi kami untuk dapatkan sebutharga.

Dibawah pula adalah senarai item dan harga untuk pakaian Orensport yang popular dan biasa ditempah oleh para pelanggan kami.

Saiz Pakaian Orensport

Haaa… Ini menjadi masalah kami kerana jenis pakaian dan item dijual oleh pihak Orensport terlalu banyak. Saiz ukuran akan diberi sekiranya ada yang meminta dengan mengisi borang tempahan di sini.

Senarai Harga Orensport Shenget Studio
Senarai Harga Orensport Shenget Studio

Perhatian:

  1. Harga di atas adalah untuk rujukan dan akan dipinda mengikut keperluan. Segala update, boleh rujuk mana-mana akaun media sosial kitorang yeee.
  2. Sekiranya mahu negosiasi atau tawar menawar, boleh terus hubungi kami ye.
  3. Harga dipamerkan tidak termasuk cetak dan kos penghantaran. Sekiranya nak print sekali, boleh tambah harga baju dan harga cetak. Harga cetak boleh rujuk sini.
  4. Sekiranya nak tempah terus, boleh minta quotation di sini. Isi borang (24 jam) dan kami akan respon dalam jangkamasa yang terdekat sama ada melalui Whatsapp (paling senang) atau email.