Harga Raglan Custom

Kami expert bahagian ini.

Dah berpuluh client tanya dan kami bagi servis terbaik untuk sesiapa yang berani buat baju raglan jenis macam contoh kat bawah. Kain kami beri banyak jenis. Ada macam-macam jenis. Akak tak boleh nak explain semua sebab akak rasa korang kena tanya dan minta confirmation dengan akak dulu. Biasalah, lain orang, lain taste. Ada yang nak fitted sebab aweks yang pakai. Ada juga yang nak yang loose ala-ala muslimah style. Semua akak boleh buat.

Sebab…

Sebab baju ini custom. Akak ada jual kalau nak baju sahaja tapi tu biasanya ada MOQ sebanyak 25 helai keatas. Kalau nak sikit-sikit, akak takut akak tak boleh bagi harga terbaik. Ada pepatah yang selalu akak guna untuk client akak yang suka request sikit-sikit ni, “orang tamak selalu untung,”. Hayati dan hadamkan pepatah ini. Hehehe

Tempoh nak siap kalau order baju ni bergantung pada kuantiti. Kalau banyak, akak boleh cakap paling cepat 3 hari, paling lambat seminggu. Itu semua bergantung pada deposit korang dan saiz bagi bila. Lagi cepat korang bagi, lagi cepat baju korang siap. Urusan semua memerlukan deposit 50% dari harga keseluruhan.

Oh ya, harga tidak termasuk kos pos. Nak tahu kos pos, boleh try hubungi kami terus.

harga Baju Raglan Shenget Studio
harga Baju Raglan Shenget Studio
Saiz Baju Raglan Shenget Studio
Saiz Baju Raglan Shenget Studio
Raglan Custom
Raglan Custom
Raglan Custom

Perhatian:

  1. Harga di atas adalah untuk rujukan dan akan dipinda mengikut keperluan. Segala update, boleh rujuk mana-mana akaun media sosial kitorang yeee.
  2. Sekiranya mahu negosiasi atau tawar menawar, boleh terus hubungi kami ye.
  3. Harga dipamerkan tidak termasuk cetak. Sekiranya nak print sekali, boleh tambah harga baju dan harga cetak. Harga cetak boleh rujuk sini.
  4. Sekiranya nak tempah terus, boleh minta quotation di sini. Isi borang (24 jam) dan kami akan respon dalam jangkamasa yang terdekat sama ada melalui Whatsapp (paling senang) atau email.