Shenget Studio Sample T-shirt 1

Mari Cetak T-shirt dengan kami di Puncak Alam!

Jimatkan masa, tenaga dan wang anda, Shenget Studio boleh cetakkan untuk anda dengan birokrasi minima. Anda cuma perlu klik di bawah sahaja.

 

Tempah Sekarang!

 

Sekiranya mahu pantas, klik

>>>>>Whatsapp<<<<<

Dan kami akan balas secepat yang mungkin

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

Adakah anda mahu menempah t-shirt tapi mempunyai masalah seperti berikut?

  • Kilang cetak terlalu jauh dari Bandar Puncak Alam dan sekitar?
  • Susah nak buat temujanji dengan printer anda atas kekangan masa?
  • Dah Whatsapp printer, tapi dia buat bodoh je?
  • Printer taknak bagi sample t-shirt, macam mana nak ukur saiz?
  • Design nak print takde lagi ni, macam mana?
  • Printer t-shirt anda kerek, malas nak layan banyak sangat soalan?
  • Hanya sembang kencang, dateline printing kelaut!
20140315_174814
20140315_170117
Tegak Shenget
20140315_184154

Kalau anda mahu menempah t-shirt bercetak tetapi mempunyai masalah seperti di atas… Jangan risau, kami boleh bantu anda!

Kami boleh bantu anda dengan pelbagai cara untuk menyiapkan cetakan t-shirt mengikut spesifikasi dan keperluan pihak anda. Testimoni di bawah adalah antara pelanggan yang berpuas hati dengan servis yang kami berikan:

Khairul Nizam Omar
Pengurus Projek

Projek saya dengan team Shenget Studio memang best. Crew diorang sanggup datang jauh semata-mata nak hantar sample baju dengan buat design. Janji nak hantar baju esok, hari ni dah siap. Memang efisyen pengurusan diorang ni. Sangat diusulkan kepada kawan-kawan yang lain

Ahmad Naim Ahmad
Freelance Designer

Saya suka design. Ada beberapa job printing t-shirt dah saya panjangkan kat team Shenget Studio. Malam-malam pun masih layan lagi. Diorang jujur. Kalau job tu diorang tak boleh buat, diorang kata terus terang. Saya pun senang, takde macam sesetengah printer, sibuk nak duit. Dateline kelaut!

Shahida Harun
Pelajar UiTM

Servis tiptop dengan team Shenget Studio. Crew diorang peramah. Selalu layan saya walaupun soalan dalam Whatsapp boleh bikin sakit hati. Paling best layanan diorang. Walaupun job tu tak semestinya dapat kat diorang, mesti diorang layan prospek tu mesra-mesra!

Haziq Zulkifli
Eksekutif Pemasaran MPH Bookstore

Dulu saya perlukan t-shirt, jadi Shenget Studio bukan sahaja tolong designkan t-shirt, malah siap rekomen lagi mana jenis t-shirt yang sesuai dengan keperluan dan bajet. Maklumlah, kami nak t-shirt bajet rendah. Sesiapa pun boleh minta team Shenget untuk nasihat t-shirt.

Pelbagai projek t-shirt telah dilaksanakan. Jika anda mahukan maklumat mengenai projek t-shirt terkini dari kami, follow instagram Shenget Studio sekarang!

Something is wrong.
Instagram token error.
1

Siapa kami? Mari kita berkenalan…

Siapa Shenget Studio?

Diasaskan oleh 2 orang bekas graduan UiTM dari Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media (Penerbitan), Encik Ghafar Nawi dan Puan Atiqah Zaki berkecimpung dalam industri percetakan pakaian pada penghujung 2014. Bertapak di Alam Jaya, Puncak Alam dan mereka gemar berurusan melalui temujanji kerana Shenget Studio adalah ‘online based’ company dan tiada showroom (Instagram ngan website ni la showroom kami)

Shenget Founders
Sinar Shoot

Shenget Studio pernah dipaparkan di Sinar Harian pada 25 Februari 2015 kerana kami sangat suka membantu pelanggan kami walaupun dengan hanya sehelai t-shirt, urusniaga tetap berlaku.

Apa yang anda perlu lakukan sekiranya mahu menempah t-shirt dengan kami?

Klik sini!

Tempah Sekarang!

Dan isikan maklumat seperti:

Kuantiti T-shirt

Semakin banyak t-shirt ditempah, semakin murah harga untuk sehelai.

Jenis T-shirt

T-shirt kolar, lengan panjang, Polo dan lain2 mempengaruhi harga

Design T-shirt

Semakin simple design, semakin murah harga untuk sehelai

Tarikh Siap

Semakin ‘urgent’ t-shirt diperlukan, semakin mahal harga untuk sehelai

Bajet Sehelai

Tanya kami bagaimana untuk mendapatkan serendah RM 10 sehelai